LUPOS-ALPHA-STORY-1

MANUSI DE PORTAR LUPOS - ALEGEREA PERFECTA PENTRU COPII SAU ADULTI

DIN DORINȚA CA PASIUNEA NOASTRĂ SĂ DEVINĂ REALITATE

Suntem entuziaști ai sportului cu balonul rotund și adunăm împreună peste jumătate de secol de pasiune împărtășită. La jumătatea deceniului trecut, ne-am decis că este cazul să fabricăm mănuși profesionale pentru oricare dintre portari: fie el pasionat, amator sau profesionist. Cursa noastră pentru a produce mănuși portar profesionale la un preț accesibil a început atunci!

PROTECȚIE ȘI PERFORMANȚĂ PENTRU ADULȚI ȘI COPII

Misiunea portarului este una grea, iar dacă mâinile lui nu sunt protejate, pot interveni accidentări serioase. Palmele tale sunt pline de oase fragile, ligamente și tendoane, de aceea este nevoie ca mănușa ta să lucreze din greu pentru a-ți proteja acest întreg ansamblu motric în vreme ce tu îți aperi poarta și echipa.

MĂNUȘILE TALE DE PORTAR LUPOS

Intervențiile salvatoare necesită pe lângă talent și antrenament, mănuși de portar copii sau adulți, care să se comporte impecabil și să-ți asigure confort și siguranță, toate acestea la un nivel profesional, dar accesibile oricui.

ÎN FRUNTEA TUTUROR

Singur în fața atacanților și puternic alături de echipă, astfel se rezumă viața de lup singuratic a unui portar. Acesta este unul din motivele pentru care am ales ”LUPUL” să ne reprezinte brandul, iar simbolul lui îl regăsești pe mănușile noastre de portar.

DECLARAȚIA NOASTRĂ DE CALITATE

Indiferent de talent, orice portar merită mănuși bune care să-l protejeze.

Vom îmbunătăți mereu mănușile de portar pentru ca tu să ai o experiență de joc cât mai bună.

 

Choose your country

You can always modify it from the menu.

Romania

Europe

US